Østeuropæisk arbejdskraft

Hos Euro Work tilbyder vi arbejdskraft inden for en række af forskellige erhvervsområder

Klik på de forskellige menuer og se hvad hvert fagområde omhandler og indebærer. 

Vores ansatte er både faglærte og ufaglærte og østeuropæisk arbejdskraft, og dermed har de en bred viden indenfor flere områder. Vores ansatte er østeuropæisk arbejdskraft og vi kan skrive under på, at alle vores ansatte er punktlige, motiverede, og har en høj arbejdsmoral.

Når vores ansatte kommer ud i Jeres virksomhed som vikarer, så er de godt klædt på, både bogstaveligt og fagligt, og er klar til at arbejde.    

Hos Euro Work er vi sikre på, at når først vores vikarer har været ude ved Jer og arbejde, at det ikke er sidste gang at I ønsker vores vikarservice.  

Entreprenørarbejde

Hos Euro Work tilbyder vi at du kan få en entreprenør ud til din virksomhed. Hvis du står og mangler en hjælpende hånd til at udføre en bestemt opgave for dig, så er Euro Work dit vikarbureau til rådighed. 

Så står du og mangler et par ekstra hænder til f.eks. beton og jord, så er det Euro Work du skal vælge. 

Vores ansatte er Østeuropæiske arbejdere, med en høj arbejdsmoral og massere gåpåmod. 

Så hvis din virksomhed står og mangler vikarer til entreprenørarbejde, så kontakt Euro Work gennem vores kontaktformular. 

Gartneri 

I Danmark har gartneribranchen haft en stor betydning for dansk økonomi og kultur. Det har igennem de sidste mange år forholdt sig således, at mange af de arbejdsopgaver som førhen blev varetaget af ansatte, i dag er blevet erstattet af automatisering. Ligeledes er der sket et kulturskift i Danmark, som har gjort at mange danskere har fundet det mindre attraktivt at arbejde på gartnerier. Dette har gjort at mange gartnerier har valgt at søge mod udenlandsk arbejdskraft, hvilket kan være besværligt for mange. Sprogbarrieren kan især være en byrde for mange gartnerier, når der skal ansættes udenlandsk arbejdskraft. 

Her kommer vores mere end 10 års lange ekspertise og erfaring med udenlandsk arbejdskraft i spil. Hos Euro Work har vi ansatte fra udlandet, som glædeligt ønsker vikararbejde inden for gartneribranchen. Vores ansatte er klar til at give din virksomhed en hjælpende hånd, og hermed varetage arbejdsopgaver som ellers kan være svære at få dansk arbejdskraft til at tage.   

Lager og logistik

Det at finde dansk arbejdskraft til ufaglærte stillinger har I mange år været et problem for mange danske industrivirksomheder. Mange danskere har gennem de seneste år valgt at tage længerevarende uddannelser, og dermed set det som mindre attraktivt at arbejde på lager. Derudover har automatiseringen rykket mere ind i de danske industrivirksomheder. Dog har dette ikke gjort det unødvendigt for industrivirksomhederne at ansætte manuelt arbejde til lager- og logistikopgaver.

Her er det at Euro Work kan hjælpe din virksomhed med at skaffe den manglende arbejdskraft. Vi er eksperter når det omhandler udenlandsk arbejdskraft, og vi kender til fordelene ved at få udenlandske vikarer ind i danske industrivirksomheder til at varetage lager- og logistikopgaver. Ligeså vel som der er brug for ufaglært arbejdskraft, er der også brug for faglært. Her kan Euro Work hjælpe din virksomhed med at skaffe begge dele.

Rengøringsservice

Vi har gennem det sidste årti set mange servicebrancher hvor ufaglærte erhverv har været ramt af den buldrende automatisering. Dog er mange brancher stadig afhængige af manuel arbejdskraft, heriblandt rengøringsbranchen. Dette hænger sammen med at der gennem de seneste år er blevet stillet højere krav til rengøringspersonalet i forhold til kvaliteten og hastigheden. Der er stor efterspørgsel på arbejdskraft, og det er her at mange virksomheder har set mod Østeuropæisk arbejdskraft til at varetage eller aflaste deres personale med deres arbejdsmængde.

Fordelene ved at ansætte østeuropæere er, at de er vant til at arbejde i et højt tempo, samtidig med at de leverer kvalitet. Derudover har mange Østeuropæere en meget høj arbejdsmoral, samt en relativt lav sygefraværsprocent.

Her gør Euro Work det muligt for virksomheder at få Østeuropæisk arbejdskraft, både faglært og ufaglært, uden det store besvær med selv at anskaffe disse.

Fabriksarbejde 

Mange virksomheder har på et eller andet tidspunkt oplevet, at selvom meget af deres produktion har været automatiseret, at der så alligevel har været brug for manuel arbejdskraft. Dette kan være fysiske hænder ved samlebånd til at samle produkter eller på anden vis deltage i produktionen ved blandt andet at pakke og stable produkter på paller. Disse arbejdsopgaver kan for mange danskere virke som kedelige og ensformige, hvilket er årsagen til at mange produktions og fabriksvirksomheder vælger at søge mod udenlandsk arbejdskraft.

Fordelene ved Østeuropæisk arbejdskraft er, at de glædeligt tager imod disse arbejdsopgaver, samtidig med at de er hurtige og effektive. Forhindringen for mange danske virksomheder kan dog være, at det kan være svært og dyrt at bruge ressourcer og tid på at finde Østeuropæisk arbejdskraft.

Hos Euro Work er vi et erfarent vikarbureau med over 10 års erfaring indenfor rekruttering af østeuropæisk arbejdskraft. Vi er eksperter når det gælder om at få kvalificerede vikarer ud til Jeres virksomhed. Udover den tidsmæssige besparelse ved at benytte vores ydelser, så sparer I også en lang række økonomiske omkostninger, da vi sørger for løn, pension, feriepenge m.m.

Landbrug

Historisk set har Landbruget altid fyldt en stor del i dansk historie. Landbruget er blandt det ældste erhverv vi som nation har haft, og det har fulgt os igennem tiden lige siden. Landbruget har altid spillet en stor rolle i det danske erhvervsliv, og det har været med til at yde et stort bidrag til den danske beskæftigelse og dansk eksport. I-og-med at landbruget har redet med på bølgen af automatisering, har dette betydet at landbruget stadig har en stor betydning for dansk erhverv. På trods af, at landbruget er blevet mere automatiseret og teknologisk, er der stadig brug for kompetente og dygtige landbrugsmedarbejdere til en lang række af opgaver.

Dansk landbrug har brug for flere hænder, og der er derfor stor efterspørgsel på både faglærte og ufaglærte i branchen. Vi ser at der er stor efterspørgsel på landmænd samt folk med kloge hænder – dog følger udbuddet på danske landmænd ikke efterspørgslen. Derfor giver det mening at få udenlandsk arbejdskraft til, da disse er klar på at hjælpe samt at de bringer den manglende hjælp til landbruget.

Her er det at mange danske landbrug vælger at ansætte østeuropæisk arbejdskraft, til at varetage de fysiske opgaver. Dette skyldes at landbruget stadig fylder en utroligt stor del af erhvervet i mange østeuropæiske lande, og dermed har mange østeuropæere erfaring og viden omkring landbrug. Derudover har mange østeuropæere en stærk og sund mentalitet og tilgang til at ville arbejde, blandet med at de er kompetente, billigere, og hårdtarbejdende.

Kontakt os i dag

Mangler du arbejdskraft inden for nogle af de områder vi tilbyder, eller ønsker du arbejde, så kontakt os her eller via vores kontaktformular.

Facebook