Om Euro Work

Euro Work er en landsdækkende vikar og rekrutteringsvirksomhed med 11 års erfaring i branchen. Det har naturligvis givet en grundig indsigt i arbejdet med rekruttering af vikarer fra det øvrige Europa, og i særlig grad vores østeuropæiske venner fra den del af EU. Vores vikarer fra rundt om i Europa er både faglærte samt ufaglærte, og er alle hårdtarbejdende.

Vi har stor kontaktflade til vikarer der har arbejdet mange år i Danmark, og allerede har vist deres styrke samt evne til at tilpasse sig. Samtidig har vi ligeledes en emnebank med personer som har lyst til at finde et arbejde i Danmark, eller som har lyst til at komme tilbage.

Vi forsøger at gøre maskerne en smule mindre når vi ansætter vikarer, hvilket det betyder at vore medarbejdere oftest har kendskab til din branche. Ligeledes forsøger vi at gøre en forskel ved til stadighed at optimere kravene til den enkelte vikar.

Det forpligter naturligvis begge veje. Vi gør derfor meget ud af at holde vores vikarer i arbejde, således at de kun er tilknyttet os. Det giver fordele for alle parter, da vi kender deres kompetencer særdeles godt. Vikaren skal ikke stresse til skiftende bureauer, og det betyder at du som rekvirent får en flittig og motiveret medarbejder med de rette kompetencer, og du vil ved gentagne behov oftest kunne få den samme vikar.

RING TIL OS PÅ TLF. +45 27 64 49 09

BESKRIV ARBEJDET

EN REPRÆSENTANT KOMMER UD TIL DIG MED DEN NYE MEDARBEJDER, SÅ VI SIKRER EN GOD OPSTART.

VI STARTER NÅR DU VIL – OG VI STOPPER NÅR DU VIL.

Kontakt os i dag

Mangler du arbejdskraft inden for nogle af de områder vi tilbyder, eller ønsker du arbejde, så kontakt os her eller via vores kontaktformular.

Facebook