Fordele for virksomheder ved at benytte sig af udenlandske vikarer

Hvad er fordelene ved lige netop at benytte Euro Work som vikarbureau?

Vores medarbejdere er både faglærte og ufaglærte, hvilket også gør at de har erfaring inden for en række af forskellige brancher. Vores medarbejdere kommer fra Østeuropa, og medbringer derfor en stærk mentalitet og massere gejst for at arbejde.

Hos Euro Work har vi udenlandske vikarer som er klar til at arbejde for din virksomhed. Det gælder både når det handler om en generel mangel på arbejdskraft, eller en ekstra stor ordremængde, ligesom det kan være sæson arbejde eller lignende. Sammen kan vi lave en løsning for din virksomhed, og husk, vi starter når du vil – og slutter når du vil.

Kontakt os i dag via vores kontaktformular.

Det lyder jo meget fint, men hvorfor skal jeg vælger

Jer frem for selv at finde en vikar? 

Det er der flere grunde til at gøre, og her er nogle af grundene til at vælge vores vikarbureau til Jeres virksomhed, frem for selv at finde en vikar eller løsarbejder:

Euro Work sørger for udbetaling af løn til vores vikarer. Hermed undgår Jeres Virksomhed at betale løn, pension, dagpenge, transport, feriepenge, arbejdsmarkedsbidrag, arbejdsmarkedspension og ATP. Det vil sige at det eneste Jeres virksomhed skal stå for, er bestilling og afbestilling af vores vikarer, samt informere vores vikarer om de arbejdsopgaver som de skal udføre når de kommer ud til Jer.

Når I bestiller vores vikarservice, finder vi sammen den bedste løsning for Jeres virksomhed. Vi finder her ud af, hvad der bedst kan betale sig, og hvordan i får mest for pengene. Dette betyder at vi sammen finder ud af, hvor mange vikarer I skal bruge, for f.eks. at undgå overarbejde og overtidsbetaling.

Udover den økonomiske fordel ved at få Euro Work ud til Jer, så sparer I også tid på at få folk ind til ansættelsessamtaler, fyre folk, afholde prikkerunder og dermed undgå den mængde stress og uvished dette fører med sig. Euro Work gør det nemlig så nemt og enkelt, at når der ikke længere er brug for ekstra hænder, så afmelder I blot vores service.

Kom i kontakt

 

Tørresøvej 93

5450 Otterup

Kontakt os i dag

Mangler du arbejdskraft inden for nogle af de områder vi tilbyder, eller ønsker du arbejde, så kontakt os her eller via vores kontaktformular.

Facebook