Er det bedst med briller eller kontaktlinser?

Har du på fornemmelsen, at du ikke helt ser optimalt? Det kan være, at du er begyndt at skulle strække din arm for at kunne læse, hvad der står i avisen eller på din mobiltelefon. I så fald kan det være, at der er tale om gammelmandssyn – også kendt som alderssyn.

Det kan også være, at du oplever et andet problem med dine øjne. Lige meget hvad for et problem du oplever, er det vigtigt, at du får styr på det med hjælp fra en synstest. En synstest hos en optiker kan hjælpe dig med at finde frem til de rette kontaktlinser eller briller for dig. Men skal du vælge briller eller kontaktlinser? 

Fordele ved kontaktlinser

Der er flere fordele ved at gå med kontaktlinser. Med kontaktlinser får du en fri bevægelighed, hvorfor de er rigtig gode til dig, der dyrker sport og er meget fysisk aktiv. Det kan også være, at du har et fysisk arbejde, eller at du har et manuelt arbejde. 

I disse tilfælde kan det ydermere være godt at have kontaktlinser. Derudover kan du gøre brug af kontaktlinser sammen med almindelige solbriller. Det betyder, at du kan bruge solbriller uden styrke, når du har kontaktlinser på.

Fordele ved briller

Briller kommer også med fordele. For eksempel kan briller være med til at give dit ansigt karakter og understøtte din personlighed. I og med at du kan vælge mellem et hav af briller, så kan du finde de helt rigtige for dig, der klæder dig på bedste vis. Desuden kan briller korrigere en del flere bygningsfejl og synsfejl sammenlignet med kontaktlinser.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*